Какви са ползите от Дигитално Меню за Вашия ресторант

Posted on 10.10.2023

Какви са ползите от Дигитално Меню за Вашия ресторант

Какви са ползите от Дигитално Меню за Вашия ресторант?

 

Допреди няколко години основният фокус на ресторантьорството беше да се сервира вкусна храна и да се инвестира в качествено готварско оборудване и в луксозния интериор на заведенията. Печатането на хартиени менюта и рекламни материали беше неизменна част от устройството на всеки ресторант, въпреки че изискваше голям разход на време и финансови средства. 

 

Дигитализацията промени изцяло облика на съвременните ресторанти.

Бърза и рентабилна инвестиция е създаването на дигитално меню. Тази тенденция постепенно се превръща в редовна практика сред ресторантьорската общност. 

Днес цифровото меню е необходимост за всеки ресторант.

 

 

Защо трябва да инвестирате в дигитално меню?

 

1. Дигиталното меню прави комуникацията по-лесна ????

Чрез дигитално меню, ресторантьорите имат свободата да използват видеоклипове или анимации, които привличат повече внимание и също така улесняват комуникацията с посетителите на ресторанта. Освен това имате контрол върху това, което искате да подчертаете в менюто си, а това косвено влияе върху избора на клиента.

 

2. Спестете време чрез лесен за актуализиране цифров дисплей ????

Всяка актуализация може да бъде направена за броени секунди, когато пожелаете. Човек не трябва да се тревожи за допълнителните разходи и забавянето, което се случва при извършването на корекции в менюто.

 

3. Стабилна инвестиция, спестяваща пари ????

Дигиталните менюта предлагат с изключително удобство с допълнително предимство - спестяване на разходи. Тъй като не е нужно да отпечатвате редовно нови менюта или рекламни материали, спестявате огромни периодични разходи.

 

4. Създайте по-запомнящо се изживяване ????

Цифровият екран подобрява цялостното изживяване на клиентите. Правилната комбинация от графики и видеоклипове може да забавлява клиентите и да им помогне да направят правилният избор с поръчката си.

 

5. По-добра видимост на менюто ????

Цифровият дисплей има способността да привлича вниманието на потребителя. Дигиталните менюта са по-приятни за окото от обикновените хартиени каталози. Човек може лесно да привлече повече клиенти, като сподели специални оферти за деня или покаже снимки на доволни клиенти във видео формат.

 

6. Увеличете продажбите до 21-23% ????

Установено е, че дигиталните менюта увеличават продажбите с 21-23%. Инвестицията в дигитално меню ще елиминира много излишни разходи от ваша страна завинаги. Можете да променяте елементи от менюто, цени и да рекламирате специални предложения, без да се налага да влагате време и усилия.

 

7. Популяризирайте новите си артикули ????

Дигиталното меню е най-добрият начин за продажба и популяризиране на новите продукти във вашия ресторант. Огромни вериги ресторанти са следвали тази стратегия, която им е помогнала да направят своите нови артикули доста популярни за нула време.

 

8. Намалете времето за изчакване ????

Дигиталното меню помага на гостите да решат какво да поръчат по-бързо и незабавно да направят поръчката си, след като седнат. Освен това дигиталното меню може да показва на екрана си забавни факти, интересни видеоклипове, вашият главен готвач, предоставящ рецепта или информация за предстоящи събития в ресторанта. Всички тези опции ще ви помогнат да разсеете чакащите клиенти и да популяризирате ресторанта си.

 

9. Автоматизирайте процесите ????

Кажете сбогом на традиционните менюта за закуска, обяд и вечеря. Цифровото меню преминава автоматично от закуска към обяд и след това към вечеря. Можете предварително да настроите и планирате съдържанието на менюто да се показва, когато и както пожелаете. Като автоматизирате деня на ресторанта си, можете да отделите повече време, концентрирайки се върху потребителското изживяване на клиентите си.

 

10. Етикетиране и по-добра информираност на посетителите ????

Чрез дигиталното меню ресторантите могат да изброяват броя на калориите за различните елементи от менюто си или да отбележат дали те съдържат алергени. Нещо повече, когато вашите съставки или рецепти се променят, можете незабавно да актуализирате броя на калориите, без да се налага да поръчвате повече отпечатани менюта.

 

11. Време е за дигитализация! ✅

Предимствата на дигиталното меню са много повече от минусите. Крайно време е ресторантът ви да прекрачи прага на дигиталните технологии, за да е конкурентоспособен и да бъде в крак с времето.


 

➤ Възползвайте се сега от дигиталното меню на TabL - лесно и бързо приложимо за Вашия ресторант: https://tabl.bg/digitalno-menu 

 

 

-

 

Ако статията Ви е била полезна ще се радваме да я споделите. Можете да разгледате и друго полезно съдържание на: https://tabl.bg/bg/blog