Как да обзаведем ресторант

Как да обзаведем ресторант Виж още →

Атмосферата е един от ключовите фактори, които предопределят статута на всеки ресторант. През последните години клиентите стават все по-взискателни.  Те не просто отиват на ресторант...

Как един ХоРеКа бизнес може да спести от  ненужни разходи?

Как един ХоРеКа бизнес може да спести от ненужни разходи? Виж още →

Разумните начини, чрез които можем да намалим хранителните отпадъци. Хранителните отпадъци са един от най-големите проблеми в днешно време. Те са част от целия спектър на хранителната про...

3+1 начина как да развиете успешно ресторанта си

3+1 начина как да развиете успешно ресторанта си Виж още →

Желаете Вашият ресторант да се отличи пред останалите, но не знаете как? В тази статия ще Ви споделим нашите 3 + 1 начина как да изградите отличен ресторант.    А...

Кои са технологиите, които всеки успешен ресторант използва?

Кои са технологиите, които всеки успешен ресторант използва? Виж още →

Живеейки в 21-ви век, технологиите са неизменна част от нашето ежедневие. Те вече са и неизменна част от всеки един бизнес. Цели индустрии бяха коренно променени от навлизането на дигитализацията, ...

Франчайз на Заведение: ползи и недостатъци [за собственици]

Франчайз на Заведение: ползи и недостатъци [за собственици] Виж още →

Стартирането на ресторантьорски бизнес e предизвикателна задача. Пред всеки предприемач стоят множество опции, от които той да избере. Причината е, че са налични различни видове обекти, в които той...

Как се управлява ресторант? [съвети за успех] — TabL

Как се управлява ресторант? [съвети за успех] — TabL Виж още →

Често позицията на управител е най-исканата във всеки бизнес. Малко хора обаче осъзнават какви отговорности идват с нея. Задълженията на управителя (мениджъра) са разнообразни, но могат да се обобщ...