Ресторантите Отварят: 3 съвета да се възползвате [за бизнеса]

Ресторантите Отварят: 3 съвета да се възползвате [за бизнеса] Виж още →

С приятното топло време, ресторантите отварят летните градини от 1-ви април. Отпадането на част от мерките е добре дошло за собствениците и управителите в ресторантьорски бранш. Възобновяването на ...

Как да възвърнем старите клиенти? [за ресторанти] — TabL

Как да възвърнем старите клиенти? [за ресторанти] — TabL Виж още →

Извънредната ситуация заради Covid-19 нанесе тежки поражения върху ресторантьорския бранш. Месеци обектите бяха, и все още са, затворени.  Това коства големи загуби на целия сектор. Възстановя...

5 основни грешки в Онлайн Менюто на повечето Ресторанти

5 основни грешки в Онлайн Менюто на повечето Ресторанти Виж още →

През 2020 година ресторантьорският бизнес претърпя големи промени заради кризата и мерките причинени от коронавируса.  Значителна част от приходите на ресторантите зависят от доставк...

3 технологии в помощ на ресторантите

3 технологии в помощ на ресторантите Виж още →

Предизвикателната 2020 година мина. След себе си тя създаде множество препятствия и трудности за родния ресторантьорски бранш. Много заведения не успяха да се задържат на пазара и прекратиха с...

Дигитална трансформация на Ресторант

Дигитална трансформация на Ресторант Виж още →

Хората са онлайн повече от всякога. Там се преместиха и нашите клиентите.  Променливите мерки през последните месеци поставиха много бизнеси пред изпитания. Част от тях вече успешно ...

Как се подрежда маса в ресторант?

Как се подрежда маса в ресторант? Виж още →

Във времена на десетки новосъздадени ресторанти, конкуренцията е по-голяма от всякога. Все още ли заведенията имат полза от това как е подредена тяхната масата? ✔ Отговорът е твърдо да. В...