3 мита за Дигиталното Меню в ресторант

3 мита за Дигиталното Меню в ресторант Виж още →

Технологиите в 21-ви век са навсякъде. Те стават все повече и повече. Основната им цел е те да улеснят нашия живот. За съжаление не всички технологии успяват в тази задача. Въпреки изключенията, мн...

5 съвета за по-добри ревюта [за ресторанти]

5 съвета за по-добри ревюта [за ресторанти] Виж още →

Ревютата онлайн са един от основните фактори за клиентите при избор на ресторант. Чрез тях те могат да видят колко посещаван е един обект по броя отзиви. Клиентите също могат да разберат и какво от...

Ресторантите Отварят: 3 съвета да се възползвате [за бизнеса]

Ресторантите Отварят: 3 съвета да се възползвате [за бизнеса] Виж още →

С приятното топло време, ресторантите отварят летните градини от 1-ви април. Отпадането на част от мерките е добре дошло за собствениците и управителите в ресторантьорски бранш. Възобновяването на ...

Как да възвърнем старите клиенти? [за ресторанти] — TabL

Как да възвърнем старите клиенти? [за ресторанти] — TabL Виж още →

Извънредната ситуация заради Covid-19 нанесе тежки поражения върху ресторантьорския бранш. Месеци обектите бяха, и все още са, затворени.  Това коства големи загуби на целия сектор. Възстановя...

5 основни грешки в Онлайн Менюто на повечето Ресторанти

5 основни грешки в Онлайн Менюто на повечето Ресторанти Виж още →

През 2020 година ресторантьорският бизнес претърпя големи промени заради кризата и мерките причинени от коронавируса.  Значителна част от приходите на ресторантите зависят от доставк...

3 технологии в помощ на ресторантите

3 технологии в помощ на ресторантите Виж още →

Предизвикателната 2020 година мина. След себе си тя създаде множество препятствия и трудности за родния ресторантьорски бранш. Много заведения не успяха да се задържат на пазара и прекратиха с...