Restaurant Franchise: Advantages and Disadvantages [for Owners] - TabL

Restaurant Franchise: Advantages and Disadvantages [for Owners] - TabL Read more →

Стартирането на ресторантьорски бизнес e предизвикателна задача. Пред всеки предприемач стоят множество опции, от които той да избере. Причината е, че са налични различни видове обекти, в които той...

Как се управлява ресторант? [съвети за успех] — TabL

Как се управлява ресторант? [съвети за успех] — TabL Read more →

Често позицията на управител е най-исканата във всеки бизнес. Малко хора обаче осъзнават какви отговорности идват с нея. Задълженията на управителя (мениджъра) са разнообразни, но могат да ...

The golden rules for top service in your restaurant

The golden rules for top service in your restaurant Read more →

Златните правила за ТОП обслужване във Вашия ресторант   Ресторантите са място, което клиентите посещават, по многобройни причини. Рядко основната е, за да...

3 technologies that every restaurant should have in 2022 — TabL

3 technologies that every restaurant should have in 2022 — TabL Read more →

3 технологии, които всеки ресторант трябва да има през 2022 година В близкото минало ресторантите се въздържаха от инвестиции в областта на дигиталните иновации и новите ...

3 мита за Дигиталното Меню в ресторант

3 мита за Дигиталното Меню в ресторант Read more →

Технологиите в 21-ви век са навсякъде. Те стават все повече и повече. Основната им цел е те да улеснят нашия живот. За съжаление не всички технологии успяват в тази задача. Въпреки изключен...

5 tips for better reviews [for restaurants]  — TabL

5 tips for better reviews [for restaurants] — TabL Read more →

Ревютата онлайн са един от основните фактори за клиентите при избор на ресторант. Чрез тях те могат да видят колко посещаван е един обект по броя отзиви. Клиентите също могат да разберат и какво от...